Drönarutbildning

Har du koll på regler och krav för att få flyga drönare?

Det är inte bara de som använder drönaren som måste hålla koll på regelverk, utan att även du som är arbetsgivare har regelverk som är ditt eget ansvar att hålla koll på! Vi erbjuder även kurser för dig som ska investera i inköp.

Vi erbjuder kurser som hjälper dig med de lagliga aspekterna såväl som hur du ska flyga för att minska risken för olyckor samtidigt som du bli en effektivare användare av drönare i din verksamhet.  och får ut maximal nytta av din investering i ny teknik.

Teoriutbildningar

Jag har hållt kurser för hundratals personer och är väl förtrogen med regelverk och vilka frågor som brukar återkomma. Kurserna är utformade för att ge dig direkt den kunskap du behöver.  Utbildningarna här nedan erbjuder vi via ett utbildningsverktyg online. Det öppnar upp möjligheter för att ni kan genomföra teorin i lugn och ro när det passar respektive deltagare. 

Anpassad utbildning?

Har ni behov av utbildning med praktiska moment, en specialanpassad utbildning eller andra behov som checklistor eller utredningar? Hör av er så ger vi förslag på upplägg och pris!

>> Kontakta oss för offert!